Beach Day

Skap nytelse og avslapping sammen med din partner. Sett stemningen og kom nærmere hverandre med den friske duften fra Beach Day.


 


Fordeler med å bruke massasjeolje sammen med en partner

Å bruke massasjeolje sammen med en partner kan bidra til å skape en dypere forbindelse og øke følelsen av intimitet mellom dere. Massasjeolje kan legge til rette for avslapning og velvære, og det kan forsterke opplevelsen av berøring og nærhet. Når du velger en massasjeolje med en behagelig duft, som for eksempel Just Play vannbasert massasjeolje Beach Day med en frisk aquaduft, kan dette også stimulere sansene og skape en behagelig stemning.

Økt avslapning og velvære

Massasjeolje gjør det lettere å utføre en jevn og avslappende massasje, og det kan bidra til å redusere spenninger i kroppen. Duftene i massasjeoljen kan ha en beroligende effekt og bidra til å skape en avslappet atmosfære.

Forsterket intim tilknytning

Å gi eller motta en massasje med partneren kan styrke følelsen av forbindelse og intimitet. Berøringen under massasjen kan bidra til å bygge opp spenning og øke tilknytningen mellom dere.

Sanselige opplevelser

Massasjeolje med en behagelig duft kan stimulere sansene og bidra til å skape en mer sensuell opplevelse.Den friske aquaduften i Beach Day-massasjeoljen kan gi assosiasjoner til en deilig sommerdag på stranden, og dette kan bidra til å skape en romantisk stemning.

Langvarig bruk og kvalitet

Just Play vannbasert massasjeolje Beach Day har fått svært god vurdering (11/2022) fra dermatest, noe som tyder på kvalitet og trygghet ved bruk. En liten mengde av oljen varer lenge, noe som gjør den økonomisk i bruk.

Å huske på at massasjeolje kun er til utvortes bruk er viktig for å sikre sikkerheten.

Ved å bruke Just Play vannbasert massasjeolje Beach Day sammen med partneren din, kan dere skape deilige og avslappende øyeblikk som styrker båndet mellom dere og gir en følelse av velvære og nærhet.


ORIGINAL dermatest SVÆRT GOD 11/2022


Innehold: Paraffinum Liquidum, Parfum, Tocopheryl Acetate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Linalool, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol


Produktinformasjon:

Mengde: 100 ml 

Duft: aqua duft, frisk.

Smak: Nei 

Varmende: Nei


Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik