Duo Net High Neck Bodystocking - Plus Size

En lekker og frekk bodystocking i fishnet mønster med blanding av små og store masker i et lekkert mønster som fremhever dine sexy kurver.


 


En lekker og frekk bodystocking i fishnet mønster med blanding av små og store masker i et lekkert mønster med åpninger i siden som viser litt naken hud. Dette erotiske undertøyet fremhever bysten, får midjen til å smalne og hoftene til å svulme og fremhever kvinnekroppen akkurat slik vi ønsker! Ved å gi en illusjon av lårhøye strømper, trekker den også blikket mot bena dine. Denne bodystockingen har mye stretch og kan brukes fra størrelse Xl til 4XL. Truse følger ikke med, men du kan kjøpe truse separat hvis du ønsker. Ta en titt i vårt sortiment i kategorien Truser og 2 delte sett.


Håndvaskes eller du kan velge håndvask program på vaskemaskinen. Bruk da kaldt vann, så holder plagget formen lenger. Tørkes flatt og tåler ikke tørketrommel, den skal heller ikke strykes.


Produktbeskrivelse:

Materiale: 92% nylon, 8% spandex

Farge: Sort.

Størrelse: 2XL - 5XL. Svært elastisk materiale.

Vask: Håndvask.


Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik