Pearl Stroker Beads stor

Denne strokeren er designet for å øke både nytelse og glamourfaktoren på soverommet, et godt tilskudd til enhver leketøys samling!


 


Denne strokeren er designet for å øke både nytelse og glamourfaktoren på soverommet, et godt tilskudd til enhver leketøys samling! Pearl Stroker Beads fra Basic Essentials er en vakkert sammensatt stroker laget av perler, perlene vil både forsterke og stimulere penis når de benyttes til å stryke opp og ned langs skaftet. Den er glatt, komfortabel og elastisk og vil ta din nytelse til nye høyder. Laget av ABS plast gjør den både holdbar og enkel å holde ren og benytte sammen med glidemiddel.


Med et elegant  og sexy utseende har denne lekker strokeren akkurat det du trenger for å få en spennende og sensuell opplevelse med din partner.


Produktinformasjon:

Materiale: ABS plast

Lengde: 7,5 cm

Omkrets: 3, 75 cm

Vann: kan brukes i vann

Glidemiddel: VannbasertRelaterte produkter

Teasing enhanser Teasing enhanser

Teasing enhanser

534 kr
Palpitation vibrerende egg Palpitation vibrerende egg

Palpitation vibrerende egg

926 kr
Vibrating Cock Ring Vibrating Cock Ring

Vibrating Cock Ring

389 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik