Rabbit Vibe

Når du ønsker kraftig stimulering av klitoris og vagina samtidig, passer Rabbit Vibe for deg. Med 15 modus for herlig lek.


 


Denne lille kraftsaken gir deg mye for pengene. Rabbit vibe er laget i mykt silikon og har en behagelig nesten hudlik følelse. Når du ønsker en hissig klitorisvibrator velger du definitiv rett med denne.

Den har en sterk vibrator med 15 deilige vibrasjonsmodus for kraftig stimulering av både vagina og klitoris samtidig. Dette er en herlig Rabbit vibrator i lomme størrelse. Du styrer den enkelt med enknapps kontrollen på undersiden. Vibratoren er vanntett og kan nytes både i dusjen og badekaret. Til tross for sin beskjedne størrelse kommer du ikke til å bli skuffet, for dette er Rabbitstaven som vil gi deg mye for pengene. Rabbit Vibe passer like bra i nattbordskuffen som i reisevesken når den ikke er i bruk. Den er oppladningsbar og leveres med USB-kabel.


Produktinformasjon:
Materiale: Silikon og ABS
Lengde: 16 cm
Penetrerende lengde: 9 cm
Omkrets/ diameter: 3,2 cm
Overflate: glatt med riller.
Vibrasjonsprogram: 15 st
Vibrasjonsnivå: Sterk
Batteri: Oppladbar via USB/kabel,
Anbefalt glidemiddel: Vannbasert
Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann.


Relaterte produkter

Flexy Vibe Flexy Vibe

Flexy Vibe

529 kr
Sweet Smile Klitorisvibrator Sweet Smile Klitorisvibrator

Sweet Smile Klitorisvibrator

489 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik