Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Hearts Desire E-stimulasjon

  • 1 654 kr

Eksperimenter med elektronisk stimulering ved onanering, forspill eller samleie.

På lager.
Del
Artikkelnummer: HEKV3575

Eksperimenter med elektronisk stimulering ved onanering, forspill eller samleie. Med Hearts Desire e-stim fra Mystim får du oppleve milde tinglinger til litt kraftigere prikkinger, få en helt ny opplevelse med litt elektriske impulser og ta nytelse til et nytt nivå. Det perfekte leketøyet hvis du lurer på om e stimulering kan være noe for deg... Elektrosex kan også være verdt å forsøke hvis du har vansker med å komme. Hvis du bruker et elektroleketøy i og rundt skjeden, blir nerveendene ekstra følsomme, og på den måten hjelper du naturen litt på vei, og kan enklere oppnå orgasme. 

Vibratoren har et enkelt grep og ligger godt i hånden, med et perfekt design som lett passer dine naturlige former. Ikke la deg lure av den søte formen og nette størrelsen for denne vibratoren er kraftig. Et høyt lydnivå må du også lage selv, for Hearts Desire er veldig stille.


Velg mellom 8 vibrasjonsprogrammer, 5 e- stimulerings programmer og 1program som bidrar til å fremme sirkulasjonen. Hearts Desire kan brukes også uten elektroimpulser. Du kan velge om du ønsker jevne kraftige vibrasjoner eller et pulseringsprogram. Så kan du kombinere med e stimuleringen, hvert av disse programmene er laget for å skape en ny og pirrende sanseopplevelse. Vær oppmerksom på at programmene 2 og 4 bruker opp mot 3 sekunder på å nå sine sterkeste impulser. 

Rengjøring:

Heart's desire er laget av medisinsk platinum silikon som er blant markedets mest hygieniske materialer som også er lekende lett å rengjøre med lunkent vann og en leketøyrens uten alkohol.  Før du bruker eller lader leketøyet anbefaler vi å la det tørke helt. 


Produktinformasjon:

Materiale: medisinsk silikon, ABS plast

Lengde: 6,7 cm

Omkrets/ diameter: 6,7 cm

Overflate: Glatt med struktur

Vibrasjonsfunksjoner: Flere vibrasjonsnivåer og pulserende programmer

Vibrasjonsprogram: Antall program 8 stk vibrasjon, 5 estimulering,

Vibrasjonsstyrke:  sterk, med stimulerings programmer som forsterker opplevelsen  

Batteri: oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert