Hearts Desire E-stimulasjon

En kraftig klitorisvibrator som tar deg til nye høyder! Lek med litt E-stimulering dette vil bidra til å gjøre din klitoris mer følsom og du vil komme lettere.


 


Opplev Elektrisk Ekstase med Hearts Desire E-stimulasjon!

Utforsk nye høyder av lyst med Mystims Hearts Desire, og la elektroniske bølger føre deg til ekstatiske riker. Fra milde, pirrende strømmer til intens, pulserende vibrasjoner - dette sexleketøyet er designet for å utforske og oppdage helt nye nivåer av nytelse. Perfekt for deg som ønsker å vekke sansene med noe ekstra... eller kanskje finne veien til klimaks hvis det har vært en utfordring.

Kraftfull Klitorisstimulering i Diskret Design

Glem alt du trodde du visste om elektroseksleketøy! Hearts Desire overrasker med sin kompakte form, men pakker en kraftig punch der det teller - rett på klitoris. Med et intuitivt grep og design som smyger seg etter dine kurver, vil denne stille skjønnheten levere intense orgasmer uten å lage et pip.

Mangfoldige Moduser for Maksimal Tilfredsstillelse

Med 8 vibrasjonsprogrammer, 5 e-stimuleringsprogrammer og 1 spesielt program for å fremme sirkulasjonen, kan du skreddersy din nytelse. Enten du foretrekker jevne vibrasjoner eller rytmiske pulseringer, kan du kombinere disse med elektrisk stimulering for en unik og spennende sensasjon. Vær klar for at programmene tar deg fra mild til vill i løpet av sekunder!

Lett Rengjøring for Hygienisk Nytelse

Laget av premium medisinsk platinum silikon, er Hearts Desire ikke bare en drøm å bruke, men også enkel å holde ren. En rask skylling under lunkent vann med leketøyrens uten alkohol holder den klar for ditt neste eventyr. Husk å tørke den helt før bruk eller opplading for optimal hygienisk vedlikehold.


Produktinformasjon:

Materiale: medisinsk silikon, ABS plast

Lengde: 6,7 cm

Omkrets/ diameter: 6,7 cm

Overflate: Glatt med struktur

Vibrasjonsfunksjoner: Flere vibrasjonsnivåer og pulserende programmer

Vibrasjonsprogram: Antall program 8 stk vibrasjon, 5 estimulering,

Vibrasjonsstyrke:  sterk, med stimulerings programmer som forsterker opplevelsen  

Batteri: oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert 
Relaterte produkter

Power bullet Sweet Smile Power bullet Sweet Smile

Power bullet Sweet Smile

398 kr
Cutie Turkis klitorisvibrator Cutie Turkis klitorisvibrator

Cutie Turkis klitorisvibrator

398 kr
Cuties Little Rabbit Cuties Little Rabbit

Cuties Little Rabbit

520 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik