Little Blue Cutie klitorisstimulator

La dette herlige sexleketøyet være en gave til din klitoris. Den herlige tuppen gjør det lett å treffe nøyaktig slik du ønsker for optimal nytelse.


 


Denne søte blå lille mini vibratoren har en silkeaktig myk overflate med en hendig bøy i tuppen slik at du lett treffer alle dine deilige erogene punkter. La den gi deg masse herlig klitorisstimuli. Den  er liten og hendig i størrelse og er lett å ta med i vesken, og tar ikke mye plass i nattbordskuffen heller. Men ikke la størrelsen lure deg, med en kraftig motor og 7 deilige vibrajonsmoduser vil den definitivt gi deg masse deilig nytelse. Passer fint og ta med i både dusj og badekar for den er helt vanntett. Lades enkelt opp med USB - kabel så du trenger ikke tenke på batterier. 


Hvordan brukes Cuties Mini Vibrator?

Det er utrolig enkelt å bruke Little Blue Cutie. Ha gjerne på noen dråper vannbasert glidemiddel for å oppnå større friksjon og mer nytelse, og før vibratoren inn eller la den gni din klitoris. Vibratoren er enkel å lade med den vedlagte USB-ladeledningen. Når Cuties Mini vibratoren er ferdigladet lyser den gjennomgående, mens den under lading blinker. De 7 vibrasjonsmodusene justeres enkelt med et tastetrykk.


Hvordan skal vibratoren Cuties Mini rengjøres?

MerLykke anbefaler å bruke en rengjøring beregnet på sexleketøy, dette for å ivareta materielene og forlenge leketøyets levetid. Rengjør dine leketøy både før og etter bruk. 


Er det noe jeg må huske under bruken av vibratoren Cuties Mini?

Husk at du kun bruker vannbasert glidemiddel sammen med Little Blue Cuties minivibratoren. Silikonbaserte glidemidler kan gi skader i den smidige overflaten.


Produktinformasjon: 

Materiale: Silikon, ABS, Pu

Lengde: 12,9 cm

Penetrerende lengde: 8 cm

Omkrets/ diameter: 2,3 -3,5 cm

Overflate: glatt og silkemyk

Vibrasjonsprogram/ nivå: 7 stk vibrasjonsmodus

Batteri: Oppladbar via USB kabel,

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

 


Relaterte produkter

Butterfly kiss the original Butterfly kiss the original

Butterfly kiss the original

239 kr
Touch of Velvet Touch of Velvet

Touch of Velvet

269 kr
RO - 80 Bullet RO - 80 Bullet

RO - 80 Bullet

238 kr
Palmpower Pocket Palmpower Pocket

Palmpower Pocket

487 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik