Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Little Blue Cutie

  • 364 kr

Søt blå mini vibrator med en silkeaktig myk overflate og hendig bøy i tuppen slik at du lett treffer alle dine deilige erogene punkter. 7 vibrasjonsmoduser.

På lager.
Del
Artikkelnummer: HEVI5922

Denne søte blå lille mini vibratoren har en silkeaktig myk overflate med en hendig bøy i tuppen slik at du lett treffer alle dine deilige erogene punkter. Den  er liten og hendig i størrelse og er lett å ta med i vesken, og tar ikke mye plass i nattbordskuffen. Men ikke la størrelsen lure deg, med en kraftig motor og 7 deilige vibrajonsmoduser vil den definitivt gi deg masse deilig nytelse. Passer fint og ta med i både dusj og badekar for den er helt vanntett. Lades enkelt opp med USB - kabel så du trenger ikke tenke på batterier. 


Hvordan brukes Cuties Mini Vibrator?

Det er utrolig enkelt å bruke Little Blue Cutie. Ha gjerne på noen dråper vannbasert glidemiddel for å oppnå større friksjon og mer nytelse, og før vibratoren inn. Vibratoren er enkel å lade med den vedlagte USB-ladeledningen. Når Cuties Mini vibratoren er ferdigladet lyser den gjennomgående, mens den under lading blinker. De 7 vibrasjonsmodusene justeres enkelt med et tastetrykk.


Hvordan skal vibratoren Cuties Mini rengjøres?

MerLykke anbefaler å bruke en rengjøring beregnet på sexleketøy, dette for å ivareta materielene og forlenge leketøyets levetid. Rengjør dine leketøy både før og etter bruk. 


Er det noe jeg må huske under bruken av vibratoren Cuties Mini?

Husk at du kun bruker vannbasert glidemiddel sammen med Little Blue Cuties minivibratoren. Silikonbaserte glidemidler kan gi skader i den smidige overflaten.


Produktinformasjon: 

Materiale: Silikon, ABS, Pu

Lengde: 12,9 cm

Penetrerende lengde: 8 cm

Omkrets/ diameter: 2,3 -3,5 cm

Overflate: glatt og silkemyk

Vibrasjonsprogram/ nivå: 7 stk vibrasjonsmodus

Batteri: Oppladbar via USB kabel,

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.