Real lover 18 cm

Denne gir deg en følelse tilnærmet lik en ekte penis med en hudliknende overflate som raskt varmes opp av din kroppstemperatur.


 


En naturtro dildo både i utseende og følelse, med blodårer og en lett bøy. Den er laget av en myk foam silikon på utsiden og en hard indre kjerne som etterligner en erigert penis på en veldig naturlig måte. Den er lett fleksibel men likevel hard som en virkelig penis. Den har en sugekopp i bunnen og kan enkelt festes til et valgfritt rett underlag eller i en «strap on» sele. 

Dildoen er Thermo Reactive som betyr at materialet raskt varmes opp av din kroppstemperatur. Hvis du ønsker en mer bøyelig og mykere dildo kan den enkelt varmes 30 sekunder i mikroen eller i kokende vann. For å oppnå en stivere og hardere følelse kan den puttes i fryseren uten å ta skade av dette. 

 

En toppmodell til en god pris for deg som søker noe enkelt men allikevel annerledes når det kommer til følelse. Ønsker du denne i en større størrelse se på vår Nude Lover:

 

Produktinformasjon:

Materiale: foam silikon

Lengde: 18 cm

Penetrerende lengde: 13 cm

Omkrets: 11 cm

Overflate: naturtro med årer og penishode

Bøybarhet: middels bøybar, har en hard indre kjerne 

Pung: Ja

Sugepropp: Ja 

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: Produktet kan brukes i både dusj og bad.


Relaterte produkter

Pink Vibez Pink Vibez

Pink Vibez

729 kr
Naturtro dildo med vibrasjoner Naturtro dildo med vibrasjoner

Naturtro dildo med vibrasjoner

949 kr
Nude lover 24 cm Nude lover 24 cm

Nude lover 24 cm

699 kr
Bendy Ripple Vibrator Bendy Ripple Vibrator

Bendy Ripple Vibrator

426 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik