King Cock 8 Inch

En realistisk dildo med buet fasong, flott penishode og årete skaft. Et godt alternativ for deg som liker ekte vare.


 


Hva gjør denne realistiske dildoen spesiell?

Få en ordentlig realistisk følelse med denne dildoen fra King Cock. Alle dildoer fra merket King Cock er håndlaget i USA. Denne dildoen har en naturtro penisform med en hodeformet tupp og årepreg nedover skaftet. Den lett buede fasongen lar dildoen målrettet finne ditt herligste nytelses punkt. Med en diameter på 4,6 cm og en penetrerende lengde på 20 cm vil denne dildoen garantert gi deg det du leter etter. Og du vil komme svært tilfredsstilt ut av møtet. Dette er en dildo for de som ønsker å føle seg helt fylt, med sitt kraftige skaft.

En stor fordel er at den har en sugpropp som gjør at man kan benytte seg av den ”handsfree”; fest den enkelt på en glatt overflate som for eksempel på gulvet, i dusjen, på kjøleskapet, i badekaret - fest den hvor du vil! Den passer også i flere strap-on seler så den er enkel å nyte sammen med en partner.


Hvilket glidemiddel bør jeg bruke sammen med denne dildoen?

Bruk et godt vannbasert glidemiddel av god kvalitet, det vil gi et godt glid og minske friksjon. Glidemiddel er ofte det lille ekstra som øker nytelsen under sex. 

Produktinformasjon:

Materialer: PVC
Total lengde: 21,5 cm
Penetrerende lengde: 20 cm
Diameter: 4,6 cm.
Glidemiddel: VannbasertRelaterte produkter

Real lover 18 cm Real lover 18 cm

Real lover 18 cm

599 kr
Naturtro dildo med vibrasjoner Naturtro dildo med vibrasjoner

Naturtro dildo med vibrasjoner

949 kr
Amor sort dildo Amor sort dildo

Amor sort dildo

579 kr
Hitsens 2 bøybar dildo Hitsens 2 bøybar dildo

Hitsens 2 bøybar dildo

449 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik