Icicles Dildo i glass No. 57

Lek med varme og kulde og nyt den harde glatte overflaten. Denne dildoen i rosa glass gir deg vakker nytelse.


 


Lekker nytelse....

Lek med varme og kulde og nyt den harde glatte overflaten. Denne vakre dildoen i rosa glass har et utpreget hode i den ene enden og et rillet mønster i den andre. Dette vil gi deg en herlig opplevelse og gjør den godt egnet til å tilfredstille deg på den måten du ønsker. Det harde materialet gjør opplevelsen spesiell og du vil lettere treffe nøyaktig det rette punktet for din nytelse.

Hvorfor skal jeg velge en dildo i glass?  

Glasdildoer er ikke bara vakre å se på, de vil også gi deg en helt spesiell opplevelse. Ettersom de er i et hardt materiale vil hver minste kurve og form kjennes ekstra tydlig. Du kan også varma eller kjøle din glasdildo før du bruker den for og få en helt annen slags følelse. Hold den under rennende vann en stund og la glasset varmes eller kjøles, deretter er det bare å utforske.

Glassdildoer kan brukes sammen med alle typer glidemiddel og er rengjøres svært enkelt etter. Dette gjør de ekstra hygeniske og et svært godt alternativ hvis du har følsomme slimhinner. 

Er det noe annet jeg bør vite om?

Denne glassdildoen er av solid materiale og trenger ikke knuse bare fordi du mister den i gulvet. Men skulle du miste den i gulvet råder vi deg til å gå over den og forsikre deg om at det ikke har gått skår i den slik at du forsikrer deg om at den ikke har fått noen skader før videre bruk.


Produktinformasjon:

Materiale: glass

Lengde: 23 cm

Diameter: 3,5 cmRelaterte produkter

Pink Vibez Dildovibrator Pink Vibez Dildovibrator

Pink Vibez Dildovibrator

729 kr
Naturtro dildo med vibrasjoner Naturtro dildo med vibrasjoner

Naturtro dildo med vibrasjoner

949 kr
Anya Plum Red Anya Plum Red

Anya Plum Red

775 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik