Pjur woman bodyglide - silikon

Et høykvalitets silikonbasert glidemiddel som gir langvarig glid og er svært drøy i bruk. Passer både til vaginal og analsex.


 


Silikonbasert glidemiddel av høyeste kvalitet spesielt utviklet for den myke og følsomme kvinne huden, men fungerer like bra for menn.  Pjur woman er et veldig langvarig og effektivt glidemiddel. Den inneholder alle kjennetegn fra pjur orginalserien men også E-vitamin. Den er uten smak og lukt samt fri for kjemikalier og konserveringsmidler. 

Pjur woman inneholder hverken vann, olje eller fett. Den er ekstremt drøy og tilfører samtidig ekstra fuktighet når den benyttes som massasjeolje. Den lar huden puste uten å blokkere porer og gjør den silkemyk. Fungerer utmerket til både vaginal og analsex. Kan også bruke ved barbering for å minske røde nupper eller som silikondråper i håret. 

Inneholder: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol

 

Produktinformasjon:

Produktbeskrivelse: Silikonbasert glidemiddel 

Mengde: 100 ml 

Duft: Nei 

Smak: Nei 

Varmende: Nei

Kondomsikker: Ja 

Sexleketøy: Passer ikke til sexleketøy laget i silikon.


Relaterte produkter

Senso multi fargede penisringer Senso multi fargede penisringer

Senso multi fargede penisringer

199 kr
Arcwave Voi Arcwave Voi

Arcwave Voi

989 kr
OnaniEgg

OnaniEgg

129 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik