Boundless Beaded Plug

Få en deilig ekstatisk opplevelse med denne graderte perlepluggen. Med sine 9 cm innførings lengde og fleksible form vet denne å fylle deg slik den skal.


 


Få en deilig ekstatisk opplevelse med denne graderte perlepluggen. Med sine 9 cm innførings lengde og fleksible form vet denne å fylle deg slik den skal da perlene øker i omkrets jo lenger ned mot basen den kommer. Med en perfekt anker base som gir deg et godt grep vil denne perlepluggen sitte slik den skal. Den passer både for både nybegynneren og de viderekommende. innenfor anal lekens gleder. Bruk den enkle trekk basen for å skape dampende stimulering, den er enkel å innføre og enkel å fjerne.

Bruk gjerne et godt analglidemiddel til dette leketøyet. rengjøres enkelt ved å skylle i vann og benytte seg av en leketøys rens.


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon

Lengde: 9 cm

Innførbar lengde:

Omkrets: 3,25 cm

Vann: Tåler vann

Glidemiddel: Vannbasert analglidemiddel er å anbefale
Skriv en anmeldelse

Relaterte produkter

Pjur Analyse Me - silikon

Pjur Analyse Me - silikon

289 kr
Vibrerende analplugg - Medium Vibrerende analplugg - Medium

Vibrerende analplugg - Medium

349 kr
Finger Rimmer Sett Finger Rimmer Sett

Finger Rimmer Sett

168 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik