Executive plug

Gi deg selv hen til full ekstase!!! Med denne flotte analpluggen er laget for strømlinjeformet nytelse. ikke bare er den lekker å se på; men de to forskjellige


 


Gi deg selv hen til full ekstase!!! Med denne flotte analpluggen er laget for strømlinjeformet nytelse. ikke bare er den lekker å se på; men de to forskjellige overflatene gir en spennende opplevelse,. nyt det kalde metallet før den fløyelsmyke silikonoverflaten overtar. Overflate er laget av nikkelfri sinklegering og kropps sikker silikon. Den perfekte smalnende formen gjør innføringen enkel, omkretsen øker gradvis og du kan hengi deg til alle nivåer av anal lek. Denne får definitivt knærne til å skjelve. Med en flott base og EZ grip er denne pluggen et godt produkt for dine anale eventyr.


Pluggen er enkel å føre inn, bruk godt med glidemiddel gjerne et spesielt utviklet for anallek. Pluggen lar seg skånsomt fjerne og er enkel å rengjøre. Skyll først i vann  og bruk gjerne et middel spesielt utviklet for rengjøring av leketøy. 


roduktinformasjon:

Materiale: Nikkelfri sinklegering på sonden, silikon i basen

Lengde: 11,5 cm

Innførbar lengde: 11,5 cm

Omkrets: 3,75 cm

Vann: Tåler vann

Glidemiddel: Vannbasert glidemiddel


Relaterte produkter

Pjur Analyse Me - vannbasert

Pjur Analyse Me - vannbasert

239 kr
Vibrerende analplugg - Medium Vibrerende analplugg - Medium

Vibrerende analplugg - Medium

349 kr
Bathmate analtoy cleener Bathmate analtoy cleener

Bathmate analtoy cleener

210 kr
Boundless Beaded Plug Boundless Beaded Plug

Boundless Beaded Plug

178 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik