Silver ring 3 delt sett

Et prisgunstig sett med 3 metallringer i forskjellig størrelse. Disse penisringene forsterker din ereksjon og gjør den hardere og mer langvarig ereksjon.


 


Forsterk dine seksuelle opplevelser med Silver Ring 3 delt sett i solid stål med sølvbelegg. Dette settet med innholdet 3 forskjellige størrelser av penisringer i metall for å forsterke din ereksjon. De vil også øke din følsomhet og sensuelle nytelse. Ta på en middels, stor eller ekstra stor ring for å få topp ytelse hver gang. Ringene er designet for enkel passform, komfortabel støtte som opprettholder ereksjonen og øker stimuleringen. For bruk, velg ganske enkelt din foretrukne ringstørrelse og skli over din erigerte penis for umiddelbar stimulering og pirrende prikkinger. For å maksimere erotisk opphisselse, og for å forlenge intim leketid, bruk alltid et kvalitetsglidemiddel med disse ringene. De er perfekt for førstegangsbrukere for å finne den perfekte størrelsen for deg og for de mer erfarne brukere som benytter de på sin foretrukken måte. De er ideele for fantasifull og eksotisk sensuell utforskning. Bruk de diskrete forsterkerringene for eventyr på egenhånd, og for å utforske hemmelige ville fantasier med partneren din. Bruk gjerne ringene sammen med dine favoritt leker og la deg oppleve dem med en ny følsomhet. Kan rengjøres med vann og mild såpe for intimbruk eller leketøysrens. 


Produktinformasjon:

Materiale: Stål dekket med nikkel (passer ikke for de som har en nikkelallergi) 

Diameter: Liten: 3;25 cm  Medium: 3,75 cm  Stor: 4 cm

Tøybarhet: ingen tøyelighet

Anbefalt glidemiddel: Til disse ringene passer både silikon og vannbasert glidemiddel


Relaterte produkter

Tickle rings Tickle rings

Tickle rings

159 kr
Luxurious vibrerende penisring Luxurious vibrerende penisring

Luxurious vibrerende penisring

499 kr
Hercules Penisring Hercules Penisring

Hercules Penisring

95 kr
Vibrating Cock Ring Vibrating Cock Ring

Vibrating Cock Ring

389 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik