Hercules Penisring

En penisring i silikon med ribbede punkter for å øke din nytelse og stimulering. Den gir deg en hardere ereksjon og større utholdenhet.


 


Denne ringen er designet for å øke utholdenheten samtidig som den tilbyr den ultimate komforten. Den har ribbede punkter som vil hjelpe deg å oppnå en stimulerende, spennede og sensuell opplevelse. Laget av ren silikon for din komfort samt at den også er designet for å passe omtrent alle penisstørrelser. vil denne smidige og sterke penisringer tillatte deg å opprettholde en erreksjon i lengre tid. Ved å bidra til å regulere blodstrømmen vil disse tingene holde deg mer enn klar til å ta sensualiteten din til et mer Spennede nivå.Disse erreksjonsforsterkerene vil hjelpe deg å holde deg hardere, føle deg mer intens og holde deg mer stimulert. Nyt de alene eller med en partner. 


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon

Diameter: 3,25 cm

Tøybarhet: Høy 

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel


Relaterte produkter

Silver ring 3 delt sett Silver ring 3 delt sett

Silver ring 3 delt sett

145 kr
Teasing enhanser Teasing enhanser

Teasing enhanser

534 kr
Fantasy C-rings stamina set Fantasy C-rings stamina set

Fantasy C-rings stamina set

125 kr
Vibrating Cock Ring Vibrating Cock Ring

Vibrating Cock Ring

389 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik