Mega Tight Fucker

For en stram og trang følelseHvis du liker en stram, tettsittende og realistisk følelse når du onanerer, vil du elske denne Mega Tight Fucker fra Bangers kollek


 


For en stram og trang følelse

Hvis du liker en stram, tettsittende og realistisk følelse når du onanerer, vil du elske denne Mega Tight Fucker fra Bangers kolleksjonen til HiddenDesire. Dette er en håndholdt masturbator laget av et hudliknende materiale som gir en realistisk og silkemyk følelse. Med sin detaljerte etterlikning av kjønnslepper og vaginaåpning trengs det bare litt vannbasert glidemiddel før nytelsen er et faktum. 


Innsiden har en stimulerende og strukturert overflate, som gir deg den ekte følelsen. Med de tre stramme båndene oppnår du den utrolig tighte følsen rundt penis når du penetrerer. Kanskje det til og med er bedre enn den ekte varianten? Prøv så finner du det ut. 


Produktinformasjon:

Materiale: Realistic Love Skin, TPR

Lengde: 15 cm, tøyelig materiale

Vanntett: Vanntett

Glidemiddel: Vannbasert glidemiddel


Relaterte produkter

Robin Robin

Robin

588 kr
Arcwave Ion Arcwave Ion

Arcwave Ion

1 999 kr
Tenga Spinner TETRA 01 Tenga Spinner TETRA 01

Tenga Spinner TETRA 01

399 kr
Pussy Masturbator Pussy Masturbator

Pussy Masturbator

369 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik