Ultimate Stroker Beads

Som perler på en snor, vil denne strokeren ta han til nye høyder! Få deilig stimulering av denne strokeren, perfekt til litt sensuell parlek.


 


Som perler på en snor, vil denne strokeren ta han til nye høyder

Få deilig stimulering av denne strokeren, perfekt til litt sensuell parlek. Føl hvordan perlene stimulerer når de føres opp og ned langs skaftet. Denne ereksjonsforhøyeren har 5 rader med herlige glatte perler i slitesterk ABS plast. Perlene leverer intensivert orgasmísk ekstase, og er designet for å gi intens behagelig stimulering. Den elastiske perlehylsen vil bidra til å vedlikeholde ereksjonen og dobler nytelsen. I et herlig maskulint design. Den er enkel å bruke og er behagelig å ha på for langvarig utforsking og lek. Strokeren passer for de som ønske å leke og utforske nye opplevelser. Denne er et fint bidrag til leke skuffen. 


Husk å alltid bruke et kvalitets glidemiddel til denne strokeren, da vil du få den ultimate opplevelsen. Enkel å rengjøre, skyll i varmt vann og rengjør med en rengjøringsspry før og etter bruk.


Produktinformasjon:

Materiale: ABS plast

Omkrets: 3, 75 cm

Glidemiddel: Vannbasert


Relaterte produkter

Pulse Solo Essential Pulse Solo Essential

Pulse Solo Essential

1 149 kr
PDX elite Cock Compressor PDX elite Cock Compressor

PDX elite Cock Compressor

1 459 kr
Vibrerende masturbator -ultra myk Vibrerende masturbator -ultra myk

Vibrerende masturbator -ultra myk

1 013 kr
Pearl Stroker Beads liten Pearl Stroker Beads liten

Pearl Stroker Beads liten

199 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik