Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

PDX elite Cock Compressor

  • 1 459 kr

En fantastisk masturbator som gir nytelse i toppklasse!! Med airbag teknologi og vibrasjonsfunksjoner gir dette den ultimate følsle av oralsex i vaginaform!!!

På lager.
Del
Artikkelnummer: 348

En fantastisk vagina masturbator som gir nytelse i toppklasse!!

Denne masturbatoren PDX Elite Compressor er noe helt for seg selv, ved hjelp at airbag teknologi har den pressputer på innsiden som legger ulike typer press mot penis. pressputene i kombinasjon med vakuum trykk gjør dette til en av de mest spennende masturbatorene på markedet. Denne vagina etterlikningen gir en virkelighetsnær følelse av oralsex!!! Men i form av en vagina!!! Denne vil gi deg stor nytelse om penis er helt i bunnen av vaginaen eller såvidt innfor. Vaginaen vibrere og du kan velge mellom 10 forskjellige vibrasjons rytmer. 

Masturbatoren har en kraftig sugefot med låsefunksjon som tetter trykket helt. Bruk sugefoten til å feste den på harde overflater som gulvet eller baderoms flisene for en deilig handsfree opplevelse. Bare fantasien setter grenser. Innsiden av vaginaen består av en realistisk hylse med deilig mønstret tekstur, hylsen kan tas ut og holde i hånden for en herlig håndholdt opplevelse.


Husk å bruk godt med vannbasert glidemiddel for den ultimate opplevelsen!!!


Produktinformasjon:

Materiale: TRP; ABS

Total lengde: 23,4 cm

Bredde: 8,6 cm

Omkrets /diameter: 6,4 cm

Overflate: innsiden av masturbatoren er teksturert

Vibrasjonsprogram/nivå: 10 vibrasjonsprogram og 5 airbag programmer.

Batteri: oppladbar med USB  kabel.

Vann: Kan brukes i dusjen men tåler ikke å være under vann. Sprutsikker.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel.