Easy Rider Pussy

En hendig og prisgunstig masturbator med en super myk sleeve og en naturtro vaginal åpning.


 En prisgunstig masturbator med vaginal åpning. 

En hendig og prisgunstig masturbator med en super myk sleeve og en naturtro vaginal åpning slik at du kan oppleve en realistisk stimulering. Denne masturbatoren er laget av elastisk silikon med en stimulerende innside som vil hjelpe deg å oppnå orgasmisk lykke. Ved bruk, fjern enkelt lokket. Boksen fungerer også som en enkel oppbevaring før og etter bruk. Tilsett nok med vannbasert glidemiddel for en herlig opplevelse. Innsiden er konstruert slik at den har et strukturert område i åpningen som gir deg den autentiske følelsen ved penetrering. Deretter kommer det et strammere område som gir deg større følsomhet og ender i et område som dekker penishodet helt. Toppen av forpakningen inneholder et luftehull. 


Enkel rengjøring:

Rengjøres enkelt ved å vrenge sleeven med innsiden ut, skyll først i varmt vann og rengjør med en leketøysrens som ivaretar materialenes elastisitet. Man kan også benytte kondom for enklere renhold.


Produktinformasjon:

Materialer: Real Natural Skin

Lengde: 15,7 cm

Omkrets: 6,5 cm

Vanntett: tåler vannsprut, men skal ikke senkes eller benyttes i vann

Glidemiddel: vannbasert glidemiddel


Relaterte produkter

Pulse Solo Essential Pulse Solo Essential

Pulse Solo Essential

1 149 kr
Ultimate Stroker Beads Ultimate Stroker Beads

Ultimate Stroker Beads

275 kr
OnaniEgg

OnaniEgg

129 kr
Easy Rider Ass Easy Rider Ass

Easy Rider Ass

189 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik