Robin

Få orgasme på nulltid!! Dette er en høypresterende masturbator som garantert tar deg til full utløsning. Med unik booster funksjon.


 


Få orgasme på nulltid!! Dette er en høypresterende masturbator som garantert tar deg til full utløsning. Svakoms masturbator Robin kommer til å skjemme bort din penis med sine uvanlige vibrasjonsmodus i en perfekt kombinasjon av kraft og bevegelse. Den unike boost-funksjonen som enkelt aktiveres per tastetrykk tar deg lynraskt til et intensivt høydepunkt. Praktisk LED-belysning viser de ulike modus og batteristatus.

Innvendig er masturbatoren utstyrt med et mykt, tøyelig sleeve med massasjenupper, som fleksibelt tilpasser seg alle penisstørrelser. Sleevet er uttagbart for enkel rengjøring.

Masturbatoren i minimalistisk stil passer diskret inn i interiøret, og har en beskyttelseshette som beskytter mot støv.

 Skriv en anmeldelse

Relaterte produkter

Pulse Solo Essential Pulse Solo Essential

Pulse Solo Essential

1 149 kr
Arcwave Voi Arcwave Voi

Arcwave Voi

989 kr
Vibrerende masturbator -ultra myk Vibrerende masturbator -ultra myk

Vibrerende masturbator -ultra myk

1 013 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik