Robin

Få orgasme på nulltid!! Dette er en høypresterende masturbator som garantert tar deg til full utløsning. Med unik booster funksjon.


 


Få orgasme på nulltid!! Dette er en høypresterende masturbator som garantert tar deg til full utløsning. Svakoms masturbator Robin kommer til å skjemme bort din penis med sine uvanlige vibrasjonsmodus i en perfekt kombinasjon av kraft og bevegelse. Den unike boost-funksjonen som enkelt aktiveres per tastetrykk tar deg lynraskt til et intensivt høydepunkt. Praktisk LED-belysning viser de ulike modus og batteristatus.

Innvendig er masturbatoren utstyrt med et mykt, tøyelig sleeve med massasjenupper, som fleksibelt tilpasser seg alle penisstørrelser. Sleevet er uttagbart for enkel rengjøring.

Masturbatoren i minimalistisk stil passer diskret inn i interiøret, og har en beskyttelseshette som beskytter mot støv.

 


Relaterte produkter

Pearl Stroker Beads stor Pearl Stroker Beads stor

Pearl Stroker Beads stor

275 kr
PDX elite Cock Compressor PDX elite Cock Compressor

PDX elite Cock Compressor

1 459 kr
Tenga Spinner HEXA 02 Tenga Spinner HEXA 02

Tenga Spinner HEXA 02

399 kr
OnaniEgg

OnaniEgg

129 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik