Taboom Bondage rope HAMP

Dette kvalitets tauet laget av 100% naturlig hamp er sterkt, allsidig og helt trygt å bruke til bondagelek. Et "må ha" produkt.


 


Lev ut dine villeste bondage fantasier...

Om du er nybegynner eller du har gjort deg godt kjent med bondage kan dette tauet i 100% hamp være et godt tilskudd til din lekekasse. Bondage er å begrense din partners bevegelsesfrihet. Dette kvalitets tauet laget av 100% naturlig hamp er sterkt, allsidig og helt trygt å bruke til dette. Dette er også et godt tau å bruke til Shibari knyte kunsten. Bli uendelig kreativ i leken med din partner med dette "må ha" tauet.

Shibari japansk binde kunst...

Hamp tau er også et godt valg når man vi leke seg litt med den vakre japanske bindekunsten Shibari, også kalt Japansk bondage. Dette er en av de vanligste bondage bindeteknikkene hvor knutene ofte går i flotte, symetriske mønstre og fremhever kroppen på en estetisk vakker måte. I Shibari er det det spirituelle og psykologiske som står i sentrum over det seksuelle. 

Shibari-metoden er en kunstform som handler om å bygge eller styrke bånd mellom mennesker. Tenk på det som en elegant dans hvor én person leder og den andre følger. Tauene brukes som et middel for å skape nærhet, tillit og lek mellom deltakerne. Denne typen bondage trenger ikke å ha et seksuelt fokus; den kan også være en beroligende, meditativ praksis. Det er fullt mulig å binde en naken kropp uten å fokusere på intime områder eller seksuell tilfredsstillelse. Dere kan rette oppmerksomheten mot det aspektet som føles mest riktig for dere.

Praktiser sikker bondage lek....

Tenk alltid sikkerhet når dere driver med bondage lek! Bondage innebærer tap av kontroll for den ene part, dette kan oppleves voldsomt og det kan hende man får noen reaksjoner på dette. Kommunikasjon er derfor nøkkelen for å bedriv sikker og trygg bondage lek. Det er derfor viktig å snakke sammen både før, under og etter leken. Snakk om hvilke forventninger dere har, sett noen regler og klargjør grensene. Sett et beskyttelsesord eller tegn som avslutter leken umiddelbart, og avtal hva partner skal gjøre og hvordan partner skal respondere når tegnet blir brukt. Ha alltid en sikkerhets saks i nærheten og benytt alltid materialer som er enkle å klippe over hvis situasjonen skulle oppstå. Bind aldri den andre med materialer du ikke klarer klippe i stykker hvis det skulle bli nødvendig. Hamp tau er et svært godt alternativ når man ønsker praktisere sikker bondage lek. 

Tau og andre materialer som kan brukes til å binde noen med må aldri bindes for stramt. Dette kan skade nervebanene, å binde bondage tau stramt ledd generelt kan gi nerveskader hvis presset vedvarer over lengre tid. Det skal alltid være mulig å ha to fingre mellom huden og tauet. Selv om man ikke benytter avanserte knuter er dette en lur regel og følge om man er nybegynner eller viderekommen. Det er også lurt å øve seg litt før man kaster seg ut i leken. 


Produktinformasjon:

Materiale: 10 meter

Lengde: 1,5 meter, 7 meter og 10 meter. Dette tauet kan kjøpes i flere lengder.


Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik