Kama Sutra kortspill

Utfordre partneren din til et kortspill og få 54 forskjellige Kama Sutra stillinger på kjøpet. Dere bestemmer reglene og spillet, så alt kan skje!


 


Utfordre partneren din til et kortspill...

Øk spenningen i hverdagen med dette kortspillet, om dere vil spille poker eller vri åtter det er opp til dere. Men la de fristende Kama Sutra stillingene inspirere dere og la det som skjer skje. For de som har lyst på et virkelig spennende kortspill finnes nå disse sexy Kama Sutra spillkortene. Et elegant og stilig kortsett som inkluderer 54 spillkort, med en unik Kama Sutra posisjon på hvert kort. Kan du og dine medspillere motstå fristelsen? Eller skal dere bruke dette settet med kort neste gang dere skal spille et slag poker? Overrask hverandre med de lekne posisjonene  og oppdag hvor spennende og intimt et lite kortspill kan bli!

Se denne videoen:Relaterte produkter

Kamasutra terninger Kamasutra terninger

Kamasutra terninger

59 kr
Kamasutra spill Kamasutra spill

Kamasutra spill

179 kr
Pull and play kortspill

Pull and play kortspill

189 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik