Eksklusive penis tøfler i gull

Forgyll din hverdag med disse herlige tøflene. Fordi føttene dine fortjener det! Bring luksus inn i livet til de du er glad i. Et flott gave alternativ.


 


Forgyll din hverdag med disse herlige tøflene. Fordi føttene dine fortjener det! Når du vet du fortjener litt luksus, men budsjettet er blitt litt strammere enn det har vært tidligere. Da vil disse herlig myke penistøflene i gull definitivt være med å løfte stemningen og bringe luksuslivet direkte til dine føtter. Tøflene er godt utrustet med både penis og pung. Og vil omslutte føttene dine på en myk og behagelig måte. Behold de selv, eller gi de til noen du er glad i. Det setter definitivt stemningen på enhver sammenkomst...eller lyser opp egen hverdag. Hvem kan vel la vær og smile når man titter ned på 2 herlige gull kuker. 


Produktinformasjon:

Materiale: overflate 100% Polyester, for 100% Polypropylen.

Størrelse: One Size, passer de med skostørrelse 38-42


Relaterte produkter

Penissugerør - flerfarget Penissugerør - flerfarget

Penissugerør - flerfarget

99 kr
Isbitform peniser

Isbitform peniser

99 kr
Ring for sex Ring for sex

Ring for sex

89 kr
Paddel med hjerte

Paddel med hjerte

169 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik