SHOTS Toy Cleaner 150 ml

Rengjør dine produkter skånsomt og effektivt! En hurtigvirkende rengjøring for dine sexleketøy.


 


Rengjør dine produkter skånsomt og effektivt!

En hurtigvirkende rengjøring i en sprayflaske for praktisk bruk på dine sexleketøy, den hendige flasken gjør det også lett å ta med på reise. Utviklet for effektiv og dypt rensing og desinfeksjon av sexleketøy og sexdukker etter bruk, samt gir en hygienisk oppbevaring av produktene dine over en lengre periode. godt renhold med riktige produkter bidrar til å forlenge levetiden på dine leketøy og produkter. 


Brukerveiledning: Spray direkte på området av dukken eller sexleketøyet som trenger rensing. Gni og tørk med en fuktig klut eller skyll med vann, deretter tørk. Advarsel: Forårsaker alvorlig smerter ved kontakt med øynene. Søk legeråd straks hvis uhellet er ute, ha produktets innholds informasjon eller etikett tilgjengelig. HVIS DU SKULLE FÅ PRODUKTET I ØYENE: Skyll forsiktighet med vann i flere minutter. Fjern evt kontaktlinser. Holdes utenfor rekkevidde av barn. Oppbevares ved romtemperatur i den opprinnelige beholderen.


Produktinnformasjon:

Mengde: 150 ml


Relaterte produkter

Pjur Med Clean Pjur Med Clean

Pjur Med Clean

169 kr
Pjur Toy Clean

Pjur Toy Clean

169 kr
S8 ToyCleaner

S8 ToyCleaner

119 kr
CBL Cobeco Toycleaner

CBL Cobeco Toycleaner

99 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik