Shunga massasjelys - Island Blossom

Et luksuriøst massasjelys med en myk og subtil duft som sprer seg behagelig i rommet når det er tent av Island Blossom. Lysvoksen smelter til en behagelig varm,


 


Et luksuriøst massasjelys med en myk og subtil duft som sprer seg behagelig i rommet når det er tent av Island Blossom. Lysvoksen smelter til en behagelig varm, nærende massasjeolje som kan påføres direkte på huden for å oppnå en sensuell og lidenskapelig partner massasje. Laget av 100 prosent naturlige oljer som pleier huden og etterlater den silkemyk og smidig. lyset er brennbart i 40 timer og kommer i en metallboks med lokk. 

Skap en deilig romantisk stemning og nyt hverandre. 

Inneholder: Hydrogenated Soybean Oil, Cocos nucifera oil, Parfum, Prunus amygdalus dulcis oil, Carthamus tinctorius seed oil, Persea gratissima oil, Sesamum indicum seed oil, Vitis vinifera seed oil, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene, Geraniol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone.

 

Produktinformasjon:

Mengde: 170 ml

Duft: Ja. Island Blossom

Smak: Nei 

Varmende: Ja. Massasjeoljen er varm når den påføres.


Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik