2-Piece Bra Set with Garters - One Size - Tie Dye

Dette er et flott todelt BH sett med V utringning og tilhørende truse med høyt liv i lekker tie dye. Trusen har påsatte bånd rundt lårene.


 


Dette er et flott todelt BH sett med V utringning og tilhørende truse med høyt liv i lekker tie dye. Trusen har påsatte bånd rundt bena som trekker øynene også til lårene dine. Et lekkert feminint sett som fremhever kvinnekroppen til det fulle. For 

den ultimate fest antrekket, kan du ha en hvit bikini under og  fremheve øynene med det medfølgende øyedekor settet.

Dette settet passer for alle som bruker størrelse s -xl. Separat G-streng følger ikke med. Materialet er veldig elastisk og gjennomskinnelighet vil øke med større størrelser. Man kan gjerne bruke en annen sort G streng truse under.


Produkter i Bliss serien finnes bare i størrelsen S - XL.


Håndvask eller velg et håndvask program på maskinen. Bruk kaldt vann, tørkes helst flatt da dette gjør at den holder formen lenger. Passer ikke til tørk i tørketrommel eller strykejern. 


Produktbeskrivelse:

Materiale: 92% nylon, 8% spandex

Farge: Lys 

Størrelse: S - XL Svært elastisk materiale.

Vask: Håndvask.


Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik