Fishnet and Lace - One Size

En lekker teddy med påmonterte strømper. Mønsteret fremhever midjen og brystene og viser frem din flotte kvinnelige timeglass figur.


 


Dette er en lekker teddy med påmonterte strømper. Mønsteret fremhever midjen og brystene og viser frem din flotte kvinnelige timeglass figur. Blondene er både feminine og sexy. Denne kan få enhver kvinne til å glitre. Dette stoffet strekker seg i 4 retninger og derfor vil det forme seg perfekt etter kroppen din. Denne kommer i størrelsen S - XL.

Truse følger ikke med, men du kan kjøpe truse separat hvis du ønsker. Ta en titt i vårt sortiment i kategorien Truser og 2 delte sett.


Håndvaskes eller du kan velge håndvask program på vaskemaskinen. Bruk da kaldt vann, så holder plagget formen lenger. Tørkes flatt og tåler ikke tørketrommel, den skal heller ikke strykes.


Produktbeskrivelse:

Materiale: 92% nylon, 8% spandex

Farge: Sort.

Størrelse: S - XL. Svært elastisk materiale.

Vask: Håndvask.


Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik