Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Phoenix Neo 2

  • 1 159 kr

Interaktiv vibronytelse som nå er enda bedre! Ladbart og vanntett vibroegg med App styring. Lek på egenhånd eller gi fra deg kontrollen!

På lager.
Del
Artikkelnummer: HEVE1747

Interaktiv vibronytelse som nå er enda bedre!


Ladbart og vanntett vibroegg Phoenix Neo 2 fra Svakom i ny og forbedret utgave med forbedret, ergonomisk design slik at G-punkt og klitoris kan stimuleres samtidig. Helt stille og diskret - du kan bruke den hvor som helst, når som helst, det er garantert ingen som vil merke noe annet enn lyder som kommer fra deg.  Den har også ny og praktisk LED-belyst slå-av funksjon per app.


Begge motorene og batteri har fått en oppdatering slik at de virkelig leverer. 11 vibrasjonsmodus sørger for variasjonsmuligheter og justeres enkelt i enden av klitorisstimulatoren. Eller du kan justere funksjonene med telefonen og Svakom appen (med ekstra intensitets- og overraskelsesvibrasjon) eller ny FeelConnect 3 appen med 3 hovefunksjoner: Long Distance Control (til enhver tid, fra hele verden), forbindelse til 2D-videoer og interaktiv webcam-funksjon. Oppladbar med USB lader, og en hendig oppbevarings pose medfølger. 


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, PUR

Lengde: 11,8 cm

Omkrets/ diameter: 3,4 cm

Overflate: Glatt 

Vibrasjonsfunksjoner: enkel med styring via APP eller i enden på klitorisstimulatoren

Vibrasjonsprogram: Antall vibrasjonsmodus 11 stk 

Vibrasjonsstyrke:  Sterk 

Batteri: oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.