Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Pillow Talk Cheeky massasjestav

  • 845 kr

Massasjestaven som byr på alt det kvinners hjerter begjærer: Flott farge, runde former, silkemyk overflate, litt glitter og deilig stimulering.

På lager.
Del
Artikkelnummer: HEWA2382

Cheeky innbyr til sengemoro!

En massasjestav som byr på alt det kvinners hjerter begjærer: flott farge, runde former, silkemyk overflate, litt glitter og pirrende vibrasjon, selvfølgelig.


Cheeky er laget for velgjørende stimulering av alle erogene soner og med det bevegelige hodet kommer den virkelig til overalt. Det er nesten så staven med den silkeaktig myke overflaten vandrer over kroppen av seg selv. Har den først nådd et spesielt punkt er det opp til deg å slippe løs dens sanne kraft. Det er bare å trykke tasten på det teksturerte skaftet  - tasten er en ekte Swarowskistein som glitrer i lyset. Hold tasten inne til du er fornøyd med styrken. Bruk staven til å masere ømme muskler, eller til litt sengekos. 


Men her handler det selvfølgelig om de indre verdier. Når du har skrudd på massasjestaven, utfolder den seg med dyptgripende vibrasjon og forkjeler deg etter noter. Når du holder knappen trykket justerer du vibrasjonene etter egen stemning og ønske, de er nemlig trinnløse, og etter endt jobb skrur du den enkelt av med en Quick-Off funksjon.


Massasjestaven er også utstyrt med reisesperre som forhindrer at den skrur seg på ved et uhell, når den har brukt opp alle kreftene er det enkelt å lade den per vedlagt USB-kabel, og la neste runde begynne.


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon

Lengde: 20 cm

Vibrasjonsprogram: Trinnløs 

Vibrasjonsstyrke: Sterk 

Batteri: oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert 

Vann: Kan brukes i dusj men tåler ikke å være under vann. Sprutsikker.