Palmpower Ekstreme

Med denne ergonomisk utformede massasjestavens 7deilige nivåer vil du stimuleres fra topp til tå. Med en sterk motor er nytelsen ikke langt unna.


 


Med denne ergonomisk utformede massasjestaven Palmpower Extreme kan du stimuleres fra topp til tå. Den har et  fleksibelt massasjehode og multispeedmodus. Dette er den kraftigste massasjestaven i Palmpower kolleksjonen. Velg mellom 7 ulike funksjoner, stilles enkelt med et tastetrykk. Den praktiske tastesperren gjør det enkelt å ikke ved et uhell skru bort fra favoritt programmet. Denne aktiveres ved å holde på/av knappen inne i 3 sekunder. Etter 15 minutter skrur den seg automatisk av. Enkelt ladbar med vedlagt USB-ladeledning.


MerLykke anbefaler å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med dette leketøyet, samt en leketøyrens spesielt utviklet for å ta vare på dine leketøy.


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon (massasjehodet), PU, ABS

Lengde: 26,5 cm

Vibrasjonsprogram: Antall program 7 stk 

Vibrasjonsstyrke: Veldig sterk 

Batteri:  oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert 

Vann: Kan brukes i dusj men tåler ikke å være under vann. Sprutsikker.


Relaterte produkter

Le Wand Petit Le Wand Petit

Le Wand Petit

1 654 kr
Palmpower Pocket Palmpower Pocket

Palmpower Pocket

487 kr
Pillow Talk Cheeky massasjestav Pillow Talk Cheeky massasjestav

Pillow Talk Cheeky massasjestav

845 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik