Satisfyer pro 2 generation 3 + vibra+ app

Opplev himmelsk nytelse med Satisfyer Pro 2 Generasjon 3 + Vibra+ app! Gjør deg klar for en revolusjon innen selvtilfredsstillelse!


 


Opplev himmelsk nytelse med Satisfyer Pro 2 Generasjon 3 + Vibra+ app!

Gjør deg klar for en revolusjon innen selvtilfredsstillelse! Den nyeste innovasjonen fra Satisfyer er her for å forføre sansene dine. Med Satisfyer Pro 2 Generasjon 3, introduserer vi en banebrytende opplevelse med Liquid Air Technology som simulerer den pirrende følelsen av pulserende vann mot huden din. Dette er ikke bare en vibrator - det er en portal til uutforskede riker av ekstase.

Denne luksuriøse lufttrykksvibratoren kombinerer kraftige, men stille vibrasjoner med presis lufttrykkstimulering. Det silkemyke silikonhodet har fått ekstra vekt for optimal ergonomi og grep, noe som gjør hver berøring til en dristig utforskning av din egen lyst. Med den intuitive Vibra+ appen, kan du skreddersy opplevelsen til perfeksjon og ta kontroll over din seksuelle velvære.

Satisfyer Pro 2 Generasjon 3 lover intense orgasmer som vil sende bølger av ren glede gjennom hele kroppen din. Er du klar til å dykke ned i en verden hvor begjæret hersker og hvert øyeblikk er en mulighet for ren, uhemmet nytelse? Bestill din i dag på MerLykke.no og gjenoppdag hva det betyr å være virkelig tilfredsstilt!

Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, ABS

Lengde: 16,5 cm

Vibrator hode (innvendig diameter): 1,5 cm

Vibrasjonsmønster:  7 stk 

Vibrasjonshastighet: 5 stk

Batteri: Oppladbar med USB kabel med magnetkontakt

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

 


Relaterte produkter

Satisfyer Pro 2 Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2

699 kr
Satisfyer Pro 3+ Satisfyer Pro 3+

Satisfyer Pro 3+

815 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik