Nude lover 24 cm

Liker du følelsen, hardheten og kroppsvarmen fra en virkelig penis? Da er kanskje dette det rette produktet for deg! Mer naturtro en dette blir det ikke.  


 


Liker du følelsen, hardheten og kroppsvarmen fra en virkelig penis? Da er kanskje dette det rette produktet for deg! Mer naturtro en dette blir det ikke.  

Dette er en Premium Dual Density Dildo, dette betyr at den består av 2 lag silikon. Et hardere indre lag og et mykt lag utenpå. Den finnes i flere ulike størrelser og utførelser for å oppfylle akkurat dine ønsker. Det som skiller seg ut med denne typen dildo mot andre er at silikonet består av en hard indre kjerne bekledd med et mykt «foam silikon».

Dildoen er fleksibel men stiv, akkurat som en erigert penis. Den har en bred sugekopp i enden for å kunne brukes i strap- on sele eller monters på et valgfritt glatt og flatt underlag. Dildoen er laget av et luktfritt materiale og minner sterkt om en ekte penis med både årer og lett bøy.

Materialet er Thermo Reactive som innebærer at den varmer seg opp til kroppstemperatur kort til etter at du har tatt dildoen i bruk. Vil du ha den enda mer bøyelig og mykere kan den varmes i mikroen i maks 30 sekunder, eller kokes i vann i 2 minutter. Ønsker du en hardere følelse og stivhet kan den plasseres i fryseren uten å ta skade. 

 

En riktig toppmodell til en veldig god pris for deg som søker noe enkelt men enda avansert når det kommer til følelse. Denne serien er blant de mest realistiske vi kjenner til. Ønsker du en lit mindre variant se vår Real Lover 18 cm.

 

Produktinformasjon:

Materiale: foam silikon

Lengde: 24 cm

Penetrerende lengde: 17,5 cm

Omkrets: 14 cm

Overflate: naturtro med årer og penishode

Bøybarhet: noe bøybar men har en hard indre kjerne for å simulere en erigert penis

Pung: Ja 

Sugepropp: Ja 

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: Produktet kan brukes i både dusj og bad.

 


Relaterte produkter

Naturtro dildo med vibrasjoner Naturtro dildo med vibrasjoner

Naturtro dildo med vibrasjoner

949 kr
ReadyMate soft dildo ReadyMate soft dildo

ReadyMate soft dildo

229 kr
Anya Plum Red Anya Plum Red

Anya Plum Red

775 kr
Bendy Ripple Vibrator Bendy Ripple Vibrator

Bendy Ripple Vibrator

426 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik