Amor sort dildo

Liten, kompakt dildo i medisinsk silikon med en sterk sugekopp - den perfekte ride dildo for G - punkt og prostata stimulering!


 


Noe for enhver...

...en god dildo både for G - punktet og for prostata...

Ikke la deg lure av størrelsen, dette er en liten kompakt dildo med stort potensial! Den brede basen gjør den like lett å bruke for hånd som i en strap - on sele. Dildoens lett buede form og perfekt formede tupp gjør den til en klar 1er for både G punkt og prostata stimulering, og du treffer ditt største nytelsespunkt uten problemer. Den silkemyke dildoen laget i silikon, er glatt og fleksibel og lett å føre inn og leke med. Utstyrt med en sterk flat sugebase er den lett å feste til glatte stabile underlag. Dette gjør den enkel å bruke og perfekt for lange ritt og stor nytelse! 


Bruk den med et godt vannbasert glidemiddel, velg gjerne et spesielt utviklet for anallek hvis dette er aktuelt for bruken du har tenkt deg. Skal dildoen brukes for å stimulere G - punktet vil glidemiddel gi deg en våtere og glattere opplevelse. 


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon

Lengde: 13 cm

Diameter: 2,3 -3,7 cm

Glidemiddel: Vannbasert glidemiddel

Vann: Tåler vann


Relaterte produkter

Naturtro dildo med vibrasjoner Naturtro dildo med vibrasjoner

Naturtro dildo med vibrasjoner

949 kr
ReadyMate soft dildo ReadyMate soft dildo

ReadyMate soft dildo

229 kr
Jelly dong Jelly dong

Jelly dong

229 kr
Icicles Dildo i glass No. 57 Icicles Dildo i glass No. 57

Icicles Dildo i glass No. 57

569 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik