Naughty boy prostatavibrator

En stille og liten analvibrator som stimulerer både prostata og perineum. Med sine 7 vibrasjonstrinn er den skapt for deilig anallek.


 


En stille og liten analvibrator som stimulerer både prostata og perineum, gjerne for nybegynneren. Med sine 7 vibrasjonstrinn som enkelt styres ved et tastetrykk er dette deilige leketøyet utviklet for god prostatastimulanse. Den har en deilig myk overflate i sort silikon er denne analvibratoren enkel å føre inn og ut med bruk av et godt glidemiddel utviklet for anal lek. Den har en perfekt buet form designet for å stimulere prostata. 

 

Rengjøringen gjøres enkelt ved bruk av vann først og så anbefaler MerLykke å benytte seg av et godt rensemiddel utviklet til å ta vare på materialene i ditt leketøy. Silikon tørker ut over tid hvis man bare benytter seg av vann og såpe, dette gjør materialet porøst og det oppstår små usynlige sprekker hvor bakterier og sopp for mulighet til å vokse. Ta godt vare på dine leketøy og de vil gi deg nytelse lenger. Se gjerne i vårt sortiment for gode leketøysrens. 

 

Produktinformasjon: 

Materiale: Silikon 

Omkrets/ diameter: 1 – 4 cm

Innførbar lengde: 10 cm

Overflate: glatt 

Vibrasjonsprogram/ nivå: 7 

Batteri: 1 x 1,5V LR1/N (batteri inngår)

Vann:  Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett. 

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel utviklet for analt bruk.

 


Relaterte produkter

Pjur Analyse Me - silikon

Pjur Analyse Me - silikon

289 kr
Fjernstyrt prostata plugg Fjernstyrt prostata plugg

Fjernstyrt prostata plugg

349 kr
Vick black prostatavibrator Vick black prostatavibrator

Vick black prostatavibrator

799 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik