Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Naughty boy prostatavibrator

  • 729 kr

En stille og liten analvibrator som stimulerer både prostata og perineum. Med sine 7 vibrasjonstrinn er den skapt for deilig anallek.

På lager.
Del
Artikkelnummer: 127

En stille og liten analvibrator som stimulerer både prostata og perineum, gjerne for nybegynneren. Med sine 7 vibrasjonstrinn som enkelt styres ved et tastetrykk er dette deilige leketøyet utviklet for god prostatastimulanse. Den har en deilig myk overflate i sort silikon er denne analvibratoren enkel å føre inn og ut med bruk av et godt glidemiddel utviklet for anal lek. Den har en perfekt buet form designet for å stimulere prostata. 

 

Rengjøringen gjøres enkelt ved bruk av vann først og så anbefaler MerLykke å benytte seg av et godt rensemiddel utviklet til å ta vare på materialene i ditt leketøy. Silikon tørker ut over tid hvis man bare benytter seg av vann og såpe, dette gjør materialet porøst og det oppstår små usynlige sprekker hvor bakterier og sopp for mulighet til å vokse. Ta godt vare på dine leketøy og de vil gi deg nytelse lenger. Se gjerne i vårt sortiment for gode leketøysrens. 

 

Produktinformasjon: 

Materiale: Silikon 

Omkrets/ diameter: 1 – 4 cm

Innførbar lengde: 10 cm

Overflate: glatt 

Vibrasjonsprogram/ nivå: 7 

Batteri: 1 x 1,5V LR1/N (batteri inngår)

Vann:  Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett. 

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel utviklet for analt bruk.