Tenga Spinner HEXA 02

Prøv den unike Tenga Spinner masturbatoren for den ultimate onani opplevelsen!!Laget av et mykt og svært fleksibelt materiale med en unik dreie effekt gir denne


 


Prøv den unike Tenga Spinner masturbatoren for den ultimate onani opplevelsen!!

Laget av et mykt og svært fleksibelt materiale med en unik dreie effekt gir denne onanihysen deg en opplevelse utenom det vanlige. Tenga Spinner prøver ikke være en etterlignelse av en vagina, de vil bare gi deg en utrolig opplevelse. Med et deilig mønster på innsiden hvor hylsen vrir seg på vei ned og opp under bruk gir denne håndjobben pur nytelse. Tenga Spinner finnes i seks ulike varianter, hvor alle har ulik tekstur på innsiden. Her er masturbatorene rangert fra mykest til sterkest stimuleringsevne: Tetra, Hexa, Shell, Pixel, Beads, Brick.

Tenga-merket kommer fra Japan og har fokus på funksjon og design. Innsiden har godt med stimulerende nupper og mønstre, og Tenga er laget for å være enkel i bruk. Vaskes enkelt med vann, MerLykke anbefaler og bruke et egnet rengjøringsmiddel egnet for bruk til sexleketøy dette for å best ivareta leketøyets materialer for lenger levetid samt hindre bakterievekst. Materialet er svært tøybart og passer de fleste penislengder og tykkelser. Husk å bruke godt med vannbasert glidemiddel for den ultimate opplevelsen.

HEXA har et pirrende mønster på innsiden formet som flere små heksagram. Hexa er den nest strammeste onanihylsen i Spinner-serien, og den sikrer at alenestunden blir en suksess!

Produktinformasjon:

Materiale: TPE; ABS, PC

Total lengde: 13 cm svært tøyelig og kan strekkes til 17 cm

Bredde: 4,5 cm

Omkrets/ diameter: 5,5 cm

Overflate: Hexa har små hexagram på innsiden

Vann: Kan brukes i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel 


Relaterte produkter

Robin Robin

Robin

588 kr
Pulse Solo Essential Pulse Solo Essential

Pulse Solo Essential

1 149 kr
Arcwave Ion Arcwave Ion

Arcwave Ion

1 999 kr
OnaniEgg

OnaniEgg

129 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik