Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Tenga Spinner TETRA 01

  • 399 kr

Prøv den unike Tenga Spinner masturbatoren for den ultimate onani opplevelsen!!Laget av et mykt og svært fleksibelt materiale med en unik dreie effekt gir denne

På lager.
Del
Artikkelnummer: 355

Prøv den unike Tenga Spinner masturbatoren for den ultimate onani opplevelsen!!

Laget av et mykt og svært fleksibelt materiale med en unik dreie effekt gir denne onanihysen deg en opplevelse utenom det vanlige. Tenga Spinner prøver ikke være en etterlignelse av en vagina, de vil bare gi deg en utrolig opplevelse. Med et deilig mønster på innsiden hvor hylsen vrir seg på vei ned og opp under bruk gir denne håndjobben pur nytelse. Tenga Spinner finnes i seks ulike varianter, hvor alle har ulik tekstur på innsiden. Her er masturbatorene rangert fra mykest til sterkest stimuleringsevne: Tetra, Hexa, Shell, Pixel, Beads, Brick.


Tenga-merket kommer fra Japan og har fokus på funksjon og design. Innsiden har godt med stimulerende nupper og mønstre, og Tenga er laget for å være enkel i bruk. Vaskes enkelt med vann, MerLykke anbefaler og bruke et egnet rengjøringsmiddel egnet for bruk til sexleketøy dette for å best ivareta leketøyets materialer for lenger levetid samt hindre bakterievekst. Materialet er svært tøybart og passer de fleste penislengder og tykkelser. Husk å bruke godt med vannbasert glidemiddel for den ultimate opplevelsen.


Alle masturbatorene i Spinner-serien har ulike egenskaper; TETRA er litt glattere og mykere for deg som liker lange og deilige stunder for deg selv. Den er ikke like intens som de andre modellene, men dette kan du styre selv etter hvor hardt du klemmer rundt hylsen. Det gjennomsiktige designet er også perfekt for par som vil prøve noe nytt sammen.

Produktinformasjon:

Materiale: TPE; ABS, PC

Total lengde: 13 cm svært tøyelig og kan strekkes til 17 cm

Bredde: 4,5 cm

Omkrets/ diameter: 5,5 cm

Overflate: Shell mønstret innside

Vann: Kan brukes i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel