Tenga Spinner SHELL 03

Prøv den unike Tenga Spinner masturbatoren for den ultimate onani opplevelsen!! Tenga Spinner Shell 03 er den strammeste og trangeste masturbatoren i Spinner-se


 


Prøv den unike Tenga Spinner masturbatoren for den ultimate onani opplevelsen!!

Laget av et mykt og svært fleksibelt materiale med en unik dreie effekt gir denne onanihysen deg en opplevelse utenom det vanlige. Tenga Spinner prøver ikke være en etterlignelse av en vagina, de vil bare gi deg en utrolig opplevelse. Med et deilig mønster på innsiden hvor hylsen vrir seg på vei ned og opp under bruk gir denne håndjobben pur nytelse. Tenga Spinner finnes i seks ulike varianter, hvor alle har ulik tekstur på innsiden. Her er masturbatorene rangert fra mykest til sterkest stimuleringsevne: Tetra, Hexa, Shell, Pixel, Beads, Brick.


Tenga-merket kommer fra Japan og har fokus på funksjon og design. Innsiden har godt med stimulerende nupper og mønstre, og Tenga er laget for å være enkel i bruk. Vaskes enkelt med vann, MerLykke anbefaler og bruke et egnet rengjøringsmiddel egnet for bruk til sexleketøy dette for å best ivareta leketøyets materialer for lenger levetid samt hindre bakterievekst. Materialet er svært tøybart og passer de fleste penislengder og tykkelser. Husk å bruke godt med vannbasert glidemiddel for den ultimate opplevelsen.


Tenga Spinner SHELL 03 er den strammeste og trangeste masturbatoren i Spinner-serien. Denne vil definitivt gi deg intensiteten du er ute etter.

Produktinformasjon:

Materiale: TPE; ABS, PC

Total lengde: 13 cm svært tøyelig og kan strekkes til 17 cm

Bredde: 4,5 cm

Omkrets/ diameter: 4,5 cm

Overflate: Shell mønstret innside

Vann: Kan brukes i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel 


Relaterte produkter

BJ Head sleeve BJ Head sleeve

BJ Head sleeve

146 kr
Pearl Stroker Beads stor Pearl Stroker Beads stor

Pearl Stroker Beads stor

275 kr
BathMate Masturbator BathMate Masturbator

BathMate Masturbator

432 kr
Arcwave Ghost Arcwave Ghost

Arcwave Ghost

245 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik