PDX Elite Vibrating Silikcon Stimulator

Denne silikon stimulatoren er laget for å stimulere de mest sensitive delene av skaftet for en intens opplevelse.


 


En deilig vibrerende masturbator for økt nytelse. Denne silikon stimulatoren er laget for å stimulere de mest sensitive delene av skaftet ditt for en intens opplevelse. Laget i mykt fleksibelt silikon som passer perfekt rundt penis og avgir deilige vibrerende nytelse, bare stram grepet ditt og nyt til fulle de perfekt plasserte rillene. Denne vibrerende silikon stimulatoren er spesielt designet for å stimulere frenulum langs undersiden av penis. Med sin deilige pirrende struktur og tøyelige diameter passer den enhver mann. Bruk den alene eller sammen med en partner, uansett vil denne lille saken bringe flerfoldig nytelse. Vibrasjonen sitter i en hendig separat bullet man også kan la pirre andre steder på kroppen. Forsøk å legge den på brystvorter eller legg den bak pungen for deilig pirrende vibrasjoner. Dette er det perfekte lille reisfølget for mannen.

 

Bruk gjerne et godt vannbasert glidemiddel til dette leketøyet for bedre glidende effekt og høyere nytelse. rengjøres ved bruk av et godt rengjøringsmiddel utviklet for å rense og ta vare på dine sexleketøy. Vi har et godt utvalg i vår nettbutikk.   

 

Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, ABS

Total lengde: 11 cm

Bredde: 2,50 cm

Høyde: 8 cm

Overflate: strukturert overflate med riller

Vibrasjonsprogram/nivå: 1 hastighet

Batteri: 1 stk AAA (Batteri inngår ikke) 

Vann: Kan brukes i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel 


Relaterte produkter

Eros Aqua - vannbasert

Eros Aqua - vannbasert

99 kr
Pjur aqua - vannbasert

Pjur aqua - vannbasert

159 kr
CBL Cobeco Toycleaner

CBL Cobeco Toycleaner

99 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik