OnaniEgg

Få en herlig overraskelse! Du får et egg med en overaskende innvendig struktur, ønsker du forskjellige strukturer bestiller du bare flere egg. Onaniegg er


 


Få en herlig overraskelse! Du får et egg med en overaskende innvendig struktur, ønsker du forskjellige strukturer bestiller du bare flere egg. 

Onaniegg er lettvindte onanihylser i eggeform. Skrell av etiketten og åpne egget. Innvendig ligger silikonhylsen, sammen med en liten engangspakke med glidemiddel.

Ha på glidemiddelet og tre hylsen på penis. Hylsen glir godt opp og ned og de ulike mønstrene pirrer på hver sin måte. Prøv å samle alle! Onaniegget kan brukes alene, eller du kan la partneren gi deg litt ekstra oppmerksomhet.


Materialet er svært fleksibelt og blir ca. 18 cm i lengde når hylsen strekkes ut. Få mer ut av leketøyet og prøv et pirrende vannbasert glidemiddel til, enten varmende, kjølende eller nøytralt. Egget er beregnet for ca. 5 - 10 gangers bruk. Husk Vibratorrens for optimal rengjøring mellom hver gang. 


Relaterte produkter

Tenga Spinner SHELL 03 Tenga Spinner SHELL 03

Tenga Spinner SHELL 03

399 kr
Arcwave Ghost Arcwave Ghost

Arcwave Ghost

245 kr
Tenga Spinner HEXA 02 Tenga Spinner HEXA 02

Tenga Spinner HEXA 02

399 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik