BathMate Masturbator

En håndholdt masturabator i myk silikon som passer perfekt rundt skaftet, med sin deilige struktur og 10 vibrasjonsmodus opplever du enkelt nytelse.


 


En håndholdt masturabator i myk silikon som passer perfekt rundt skaftet. Den har struktur på innsiden som forsterker din opplevelse og sitter godt rundt hånden så du får et godt grep om penis. Passer godt til ekstra våte leker i både  dusj og badekar.  BathMates Vibe Bullet tilbyr 10 forskjellige vibrasjonsmønstre som gir deg den ultimate opplevelsen. Enkelt oppladbar ved bruk av USB kabel.  Passer perfekt med et vannbasert glidemiddel. MerLykke kan blant annet anbefale AquaGlide som er et svært langvarig vannbasert glidemiddel. 

Rengjøres enkelt ved å skylle i vann for så å spraye med et rengjøringsmiddel spesielt utviklet for sexleketøy, dette for å ivareta materialene og få en lenger levetid på dine favoritter. 

Produktinformasjon:

Materiale: Silikon

Total lengde: 12 cm

Overflate: Strukturert overflate for bedre stimulering

Vibrasjonsprogram/nivå: 10 stk.

Batteri: oppladbar med USB kabel

Vann:  Kan brukes i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel


Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik