Arcwave Voi

Man(n) får det så trangt man vil!Førsteklasses Premium masturbator Voy fra Arcwave med Tightness Adjustment System for individuell innstilling av trykkintensite


 


Man(n) får det så trangt man vil!
Førsteklasses Premium masturbator Voy fra Arcwave med Tightness Adjustment System for individuell innstilling av trykkintensitet. Clean Tech silikon innvendig som mykt omslutter penis og tilpasser seg fleksibelt. Hvor tett penis skal omsluttes og styrken på stimuleringstrykket kan justeres med dreiebevegelser i 8 trinn. Slik skapes en helt ny lystfølelse under håndjobben.

Voy er ergonomisk formet, ligger svært godt i hånden slik at du har et godt grep om masturberingen. Masturbatoren er åpen bak - perfekt for lange peniser, i tillegg til at det forenkler rengjøringen. Beskyttelseshettene med luftekanaler gir mulighet for støvfri og diskret oppbevaring, samtidig som Voy tørker raskt og enkelt.

Husk å bruk godt med vannbasert glidemiddel for den perfekte håndjobben. Prøvepakning med Pjur glidegel (10 ml) inkludert.


Arcwave er merket spesielt for mannens seksuelle behov. Merket har ett mål, nemlig å fullstendig redefinere den mannlige orgasmen. Dette takket være smartere teknologi, et tydelig  designspråk og mange års forskning. Med et unikt utvalg innovative produkter i unike materialer, er målet å muliggjøre helt nye opplevelser. Fra Pleasure Air til CleanTech Silikon - hvert produkt har spesifikke funksjoner og egenskaper for det ultimate eventyret. Mål: 8,5 x 11,5 cm. Innvendig diameter kan varieres.
Silikon, ABS.

Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, ABS

Total lengde: 14cm

Omkrets/ diameter: innvendig diameter kan variere

Overflate: strukturert overflate på innsiden. 

Vibrasjonsprogram/nivå: 8 trinn

Batteri: oppladbar med USB kabel

Vann: Kan brukes i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel Relaterte produkter

BathMate Masturbator BathMate Masturbator

BathMate Masturbator

432 kr
Tenga Spinner TETRA 01 Tenga Spinner TETRA 01

Tenga Spinner TETRA 01

399 kr
Pearl Stroker Beads liten Pearl Stroker Beads liten

Pearl Stroker Beads liten

199 kr
Pussy Masturbator Pussy Masturbator

Pussy Masturbator

369 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik