Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Arcwave Voi

  • 989 kr

Man(n) får det så trangt man vil!Førsteklasses Premium masturbator Voy fra Arcwave med Tightness Adjustment System for individuell innstilling av trykkintensite

På lager.
Del
Artikkelnummer: 229

Man(n) får det så trangt man vil!
Førsteklasses Premium masturbator Voy fra Arcwave med Tightness Adjustment System for individuell innstilling av trykkintensitet. Clean Tech silikon innvendig som mykt omslutter penis og tilpasser seg fleksibelt. Hvor tett penis skal omsluttes og styrken på stimuleringstrykket kan justeres med dreiebevegelser i 8 trinn. Slik skapes en helt ny lystfølelse under håndjobben.

Voy er ergonomisk formet, ligger svært godt i hånden slik at du har et godt grep om masturberingen. Masturbatoren er åpen bak - perfekt for lange peniser, i tillegg til at det forenkler rengjøringen. Beskyttelseshettene med luftekanaler gir mulighet for støvfri og diskret oppbevaring, samtidig som Voy tørker raskt og enkelt.

Husk å bruk godt med vannbasert glidemiddel for den perfekte håndjobben. Prøvepakning med Pjur glidegel (10 ml) inkludert.


Arcwave er merket spesielt for mannens seksuelle behov. Merket har ett mål, nemlig å fullstendig redefinere den mannlige orgasmen. Dette takket være smartere teknologi, et tydelig  designspråk og mange års forskning. Med et unikt utvalg innovative produkter i unike materialer, er målet å muliggjøre helt nye opplevelser. Fra Pleasure Air til CleanTech Silikon - hvert produkt har spesifikke funksjoner og egenskaper for det ultimate eventyret. Mål: 8,5 x 11,5 cm. Innvendig diameter kan varieres.
Silikon, ABS.

Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, ABS

Total lengde: 14cm

Omkrets/ diameter: innvendig diameter kan variere

Overflate: strukturert overflate på innsiden. 

Vibrasjonsprogram/nivå: 8 trinn

Batteri: oppladbar med USB kabel

Vann: Kan brukes i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel