Mister Size Kondomer 47 mm

MISTER SIZE pure feel 47 mm - dette er kondomen for den smale og sporty penis. Ultra tynn (0,05 mm) - for pur intensitet!


 


MISTER SIZE pure feel 47 mm - dette er kondomen for den smale og sporty penis. Ultra tynn (0,05 mm) -  for pur intensitet! 


MISTER SIZE er et unikt kondom merke som ønsker at alle alltid skal ha god og trygg sex med den ultimate følesen. Kondomstørrelsen er helt individuell og en størrelse passer ikke alle. Derfor har de utviklet ultra tynne kondomer slik at man får mest mulig følelse og laget de i 7 forskjellige størrelser slik at du kan finne den som passer deg perfekt.. Finn din størrelse ved hjelp av dette målebåndet du kan printe ut, og bestill kondomer som passer perfekt. Du trenger ikke lenger være redd for at de faller av, er ubehagelige eller føles for stramme. Ved å velge en størrelse spesielt tilpasset deg vil også opplevelsen bli utrolig mye bedre.  Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik