Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Geil Yr Kondom

  • 89 kr

6 pakning med den norsk produserte kondomen Geil med vannbasert glidemiddel! Størrelse betyr ikke alt, men med kondomer er ting annerledes.

På lager.
Del
Artikkelnummer: 384

6 pakning med den norsk produserte kondomen Geil med vannbasert glidemiddel! 

Størrelse betyr ikke alt, men med kondomer er ting annerledes. Med Yr er det kun 0,05mm mellom deg og din partner uten å gå på kompromiss med kvalitet eller trygghet. De intuitive buttercup-innpakningene åpner du i tillegg med en enkel håndbevegelse. Med andre ord, færre kunstpauser når spontaniteten inntreffer, selv i nattemørket.

Yr er 100% vegansk og utviklet uten skadelige kjemikalier. I tillegg kommer kondomet med skånsomt, vannbasert glidemiddel, noe som gjør det kompatibelt med silikonbaserte leketøy. Produktet er CE-sertifisert og elektronisk trippel-testet for kvalitet.


Dette er unikt for Geil Yr kondomer som gjør dem mer skånsomme for sårbare slimhinner, men gjør det også mulig å faktisk bruke de sammen med leketøy! De fleste andre kondomer benytter seg av silikonbasert glidemiddel, dette vil ødelegge overflaten til svært mange leketøy. Så med Geils vannbaserte glidemiddel i kondomene kan du faktisk bruke leketøyene dine både vaginalt og analt! Bare bruk et kondom på! Ikke er det lurt å dele leketøy med andre heller, men geil kondomer løser det problemet!!! Bruk et kondom på!!!


Fordelene med å gå Geil!

RASK ÅPNING

Mer spontanitet med de smarte buttercup-innpakningene du åpner i rekordfart.

ØKT SENSITIVITET

Kun 0,05mm i mellom; Yr er blant de tynneste kondomene på markedet.

MINDRE BEKYMRING

100% vegansk og uten spermatocid, nitrosaminer og parabener.

Et ikon som viser to vanndråper.

VANNBASERT GLID

Mindre friksjon og mer nytelse med skånsomt vannbasert glidemiddel.