Booty Call - Sort

Dette settet Booty Call fra Satisfyer kommer med 3 lekre analplugger i deilige sensuelle former, alt for å tilfredstille alle dine elskovsbehov.


 


Booty Call - Sort: Ditt Ultimate Sett for Ekstatisk Nytelse!

Oppdag den reneste formen for lidenskap med Booty Call fra Satisfyer - et sett designet for å vekke dine dypeste lyster! Med tre ulike analplugger, hver med sin unike sensuelle form, er dette settet skapt for å utforske og tilfredsstille alle nivåer av nytelse. Denne trioen er din billett til ekstatiske øyeblikk og uutforskede høyder av velvære.

Hver plugg er en mesterlig skulpturert lekekamerat, klare til å gli inn i ditt intime univers med hjelp av et silkemykt vannbasert glidemiddel. Spesielt utviklet for anallek, sikrer de at hver berøring blir en himmelsk opplevelse.

Med en praktisk grep og premium silikonoverflate, garanterer Booty Call at du kan overgi deg helt til leken uten distraksjoner. Lett å føre inn, enda lettere å fjerne - og rengjøringen? Enkel som en bris med vårt spesialutviklede rengjøringsmiddel for anale sexleketøy.

Tilgjengelig i en palett av fristende farger - ett sett i sort, og ett sett i rosa og lilla - finner du den perfekte partneren som matcher ditt begjær.

Produktinformasjon:

Materiale: Silikon

Lengder: Plugg 1: 13,4 cm | Plugg 2: 14 cm | Plugg 3: 13,6 cm

Innførbar lengde: Opptil 12 cm

Omkrets: 4,8 cm

Vekt: 127 gram

Vannresistent: Fullt utstyrt for våte eventyr

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert, spesielt for anallek

Gjør deg klar for uforglemmelige øyeblikk med Booty Call, og la hvert sekund bli en evighet av ren nytelse!


Relaterte produkter

ReadyMate soft dildo ReadyMate soft dildo

ReadyMate soft dildo

229 kr
Pjur Analyse Me - vannbasert

Pjur Analyse Me - vannbasert

239 kr
Vibrerende analplugg - Medium Vibrerende analplugg - Medium

Vibrerende analplugg - Medium

349 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik