Shibari tau

Oppdag kunsten av Shibari og vekk sansene med den japanske bindekunsten som smyger seg rundt kroppen. Utforsk en verden av erotisk estetikk og intimitet.


 


Oppdag kunsten av Shibari og vekk sansene med den japanske bindekunsten som smyger seg rundt kroppen. Utforsk en verden av erotisk estetikk og intimitet, hvor hvert tauverk blir til et unikt mønster som komplementerer og fremhever din partners former.

Dette svarte kvalitetstauret inviterer til spennende bondageleker, der grensene kun settes av deres fantasi. Med en diameter på 0,7 cm og laget av myk 100% bomull, er det både behagelig og stødig - perfekt for både nybegynnere og erfarne entusiaster. La dere inspirere av Shibaris kunstneriske uttrykk, og skap øyeblikk fylt med tillit, lekenhet og dyp forbindelse.


Relaterte produkter

FurryFun  håndjern FurryFun  håndjern

FurryFun håndjern

149 kr
Wrist Cuffs Wrist Cuffs

Wrist Cuffs

379 kr
Rose Gold Håndjern Rose Gold Håndjern

Rose Gold Håndjern

139 kr
Bondage Couture Wrist Cuffs Bondage Couture Wrist Cuffs

Bondage Couture Wrist Cuffs

368 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik