Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Pink Vibez

  • 729 kr

En fleksibel og realistisk vibrator med fjernkontroll og kraftig motor, med 10 ulike vibrasjonsmønstre finnes det et program som passer de fleste.

På lager.
Del
Artikkelnummer: HEDV5458

Dette er vår bestselger når det kommer til dildoer!! For deg som søker en realistisk dildo med vibrator er dette den absolutt beste og mest virkelighetstro alternativet. Nå har den også en innebygd vibrator for å ta deg til nye høyder.

Du slipper ledninger og fjernkontroll, produktet lades opp og styres direkte ved roten av penis. Dildoen er oppbygd med flere lag silicon av ulike hardheter, noe som gir den en følelse tilnærmet lik "memory foam" når du klemmer på den. Dette gjør den veldig fleksibel og bøybar. Den er også helt uten skjøter eller kanter, som gjør at du i stunden hete ikke trenger bekymre deg for kanter men får en deilig opplevelse. 

Med stavens 10 ulike vibrasjonsmønster finnes det et program som passer de fleste. Den er både enkel i oppladning og i bruk og har en kraftig motor, samtidig som den er veldig stillegående. Skru den enkelt på ved å holde den nedre knappen inn i 3 sekunder for å starte produktet, det samme for å slå den av. 

 

Produktinformasjon: 

Materiale: silikon

Lengde: 17,5

Penetrerende lengde: 16 cm

Omkrets: 11-12,5

Overflate: naturtro med årer og penishode i en rosa farge

Vibrasjonsfunksjoner: -

Vibrasjonsprogram: 10 stk

Vibrasjonsstyrke: -

Lydnivå:-

Batteri: Oppladbar

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: -