Hazel 01 - Klitorisvibrator med kule tupp

En hendig klitorisvibrator med kulehode for direkte klitoris massasje, den har 10 varierte vibrasjonsmodus for stimulering.


 


En imponerende PowerVibe i flott design!

Hazel 01 vibrator fra You2Toys har søt form og en deilig overflatestruktur for klitorisstimuli. Tuppen er fleksibel og når enkelt dine indre og ytre erogen soner for herlig pirring. Med 10 varierte vibrasjonmodus som enkelt justeres på skaftet, vil denne kunne gi deg en kraftig stimulering av klitoris. Den smidige overflaten føles behagelig mot huden og bidrar til å forsterke din nytelse. Ikke bare kan du bruke den til å gni klitoris, men den kan og benyttes til å stimulere alle dine erogene soner som brystvorter eller perineum. Bare fantasien setter grenser.


Ladbar med vedlagt USB-ladeledning.


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, PU, ABS

Lengde: 14 cm

Penetrerende lengde: 11 cm

Omkrets/ diameter: 2,5 - 3,4 cm

Overflate: Glatt med struktur i overflaten

Vibrasjonsfunksjoner: Styres enkelt med en knapp i bunnen

Vibrasjonsprogram: 10 varierte vibrasjonsmodus 

Vibrasjonsstyrke: Sterk 

Batteri: oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert / silikonbasert

Vann: Kan brukes i dusj men tåler ikke å være under vann. / Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. / Tåler ikke vann.
Skriv en anmeldelse

Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik